Gastenboek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leuk dat je op mijn site bent komen kijken, laat gerust een reactie in het gastenboek achter, graag zelfs, Alvast bedankt. !

Reactie plaatsen

Reacties

Mick Röben
8 maanden geleden

Dag Marly,

Ik stuitte eigenlijk per ongeluk op je website via de site van Lieky van der Velden. Het is erg herkenbaar om te lezen na mijn herseninfarct 20 jaar geleden (op 8 jarige leeftijd)! Ik vind het erg fijn om ervaringen van een lotgenoot (hoewel jij veel meer hebt meegemaakt dan ik). Ik ben momenteel bezig met een verhalenbundel over alledaagse situaties die voor mensen met NAH soms confronterend kunnen zijn door wat voor restverschijnselen dan ook (uitval, verminderde concrentratie e.d.) En ben momenteel een verhalenbundel aan het schrijven om meer begrip te creëren voor mensen zoals wij, net zoals jij ben ik namelijk van mening dat het té makkelijk aan de kant geschoven wordt. Op deze pagina kun je een voorbeeld vinden van hoe ik het ongeveer wil gaan schijven:

https://mrobenphotography.wixsite.com/website/over

Ik hoor graag van je :)
met vriendelijke groet,

*Marly*

Hallo Mick

Bedankt voor het plaatsen van een reactie!
Dankjewel voor je reactie. Goede genade! Op 8 jarige leeftijd, dat is wel héél erg vroeg. De buitenwereld maakt het niet makkelijker erop voor ons, nee, helaas.
Ik heb op je site gekeken en me ingeschreven. Op mijn andere pagina vind je veel meer verhalen over waar ik zoal tegen aan loop of hoe ik probeer met een en ander om te gaan. Kijk op http://positiefbrein-levenmetnah.simpsite.nl/
En natuurlijk hopen we met ons radioprogramma Luister naar NAH ook meer bekendheid en begrip te kweken.
Ik heb respect voor hoe en wat jij allemaal doet ondanks je NAH. Veel succes!
Zou het jou niet leuk lijken om af en toe in ons radioprogramma een (ervarings) verhaal te verzorgen? Mail mij gerust marly.vanderwijk@live.nl of mail Lieky. Zijn verzorgt de contacten en ideeën meestal. Haar mail is liekyvandervelden@live.nl

Groetjes van Marly

Maak een Gratis Website met JouwWeb