Als je al een beetje hebt rondgesnuffeld op deze pagina, dan heb je al verschillende websites en blogs van mij kunnen vinden. Waarom dan nu nog één? zul je je beslist afvragen.  Geen gekke vraag, dat zal ik proberen uit te leggen.

Mijn eerste echte serieuze website, die ik ging bijhouden was www.onsmooieleven.nl Die pagina ben ik begonnen na CVA nummer 6 omdat ik toen lezen en schrijven opnieuw moest leren. En het leek mij handig om op een website mijn woorden weer te leren schrijven en hetgeen ik schreef hardop voor te lezen ter controle. Toendertijd was ik veel woorden kwijt, ik schreef veel verkeerd (doe ik nu nog overigens), ik gebruik de websites nu nog steeds om te blijven oefenen. IK wilde echter toen op die (de mooie leven pagina) veel laten zien. De dingen die ik deed en doe om toch bezig te blijven en dat delen. Zoals spreuken maken, muziek uitzoeken om te delen, Recepten, Tips m.b.t koken e.d. Humor laten zien, mijn gedichten enzovoort!

Die behoefte heb ik op deze pagina niet ! Deze pagina wil ik wijden aan wat mij is overkomen.. Kijken wat ik voor mezelf nog terug kan halen en hoe ik ermee leer (en bij probeer te leren) dit op een positieve manier in mijn leven in te passen.

Dit wil ik om 2 redenen: De eerste reden; ik hoop mensen te kunnen bereiken en helpen om te zien dat hun gevoelens en/of twijfels en/of angsten bij ons allemaal voorkomen en ze daar niet alleen in staan! De tweede reden klinkt waarschijnlijk minder positief maar vind ik in mijn geval realistisch. Na 7 CVA's ga ik er van uit dat het nu niet ineens stopt. En ik heb in het ziekenhuis en revalidatiecentrum genoeg mensen gezien die er stukken minder goed van af kwamen dan ik. En als ik in de toekomst een CVA krijg waar ik veel niet meer weet of kan, hoop ik mezelf met alles wat ik schreef ook te kunnen helpen om mijn POSITIEF BREIN weer te vinden of te krijgen.

Maak een Gratis Website met JouwWeb